Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Mazurska Arkadia

Adres obiektu Orzechowo 47, 19-330 Stare Juchy
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 18 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 17

 
 

D. Szulc
Dodano: 2015-08-18
Pobyt od: 2015-08-08 do 2015-08-14
 
 
 

Cudowne miejsce w pełni dostosowane do wypoczynku rodzin z dziećmi. Niesamowite widoki, przesympatyczni gospodarze. Na miejscu do bezpłatnego wypożyczenia świetnej jakości sprzęt np. rowery. Apartamenty duże, przestronne i bardzo zadbane. Bardzo polecam!!!


 
 

Monika
Dodano: 2015-08-17
Pobyt od: 2015-08-08 do 2015-08-15
 
 
    

Fantastyczne miejsce i ludzie. Bardzo serdecznie polecam!


 
 

Sylwia i Cezary
Dodano: 2015-08-11
Pobyt od: 2015-06-03 do 2015-06-07
 
 
    

Cudowne, spokojne miejsce dla rodzin z dziećmi ale i dla singli. Naprawdę można odpocząć.


 
 

Ewa
Dodano: 2015-08-04
Pobyt od: 2015-07-11 do 2015-07-18
 
 
    

Miejsce zasługuje na najwyższą ocenę.Z czystym sumieniem mogę polecać MAZURSKĄ ARKADIĘ wszystkim,którzy chcą odpocząć w otoczeniu przepięknych krajobrazów Mazur Garbatych w ciszy i spokoju,nad wodą, mając do dyspozycji duży wybór sprzętów wodnych,rowery z najwyższej półki w cenie.Właściciele, Pani Małgosia i Pan Arek bardzo mili,chętnie służą pomocą nawet w najdrobniejszych problemach.W apartamentach jest BARDZO CZYSTO,wyposażenie przerosło moje oczekiwania.Miejsce odpowiednie dla rodzin z małymi dziećmi i młodzieżą,dla przyjaciół chcących wspólnie odpoczywać.Jest SUPER!POLECAM ...


 
 

Grzegorz Radzikowski
Dodano: 2015-07-21
Pobyt od: 2015-06-27 do 2015-07-11
 
 
    

13 powodów, dla których NIE powinniście odwiedzać Mazurskiej Arkadii: 1. Narkotycznie świeże powietrze 2. Upajające widoki mazurskich pagórków i jezior 3. Ogłuszająca zmysły cisza i spokój 4. Przerażające rozmiarem i barwą zieleni otoczenie gospodarstwa 5. Przygniatająca moc atrakcji dla dzieci i dorosłych 6. Niemożliwa do policzenia ilość przyrządów i sprzętów do rekreacji 7. Zabójcze wschody i mordercze zachody słońca 8. Onieśmielający wystrój apartamentów i ich szpitalna czystość 9. Nienaturalne, bo bez oprysku warzywa i owoce z arkadiowej grządki 10. Brak straganów z chińskimi pamiątkami i dyskoteki czynnej do rana 11. Własne molo i plaża bez towarzystwa dziesiątek parawanów 12. Uszkodzone zegary, które wymierzały czas podejrzanie szybko 13. No i Ci gospodarze: nieprzerwanie uśmiechnięta Mazurska Małgosia i nieustannie snujący opowieści Mazurski Arek Taki to obraz Mazurskiej Arkadii. Na pewno tam NIE wrócimy :)


 
 

Alicja Berezowska
Dodano: 2015-06-09
Pobyt od: 2015-08-03 do 2015-08-08
 
 
    

Przepiękne miejsce, warunki rewelacyjne a dla dzieciaków raj! Polecamy wszystkich zawsze chętnie wracamy :)


 
 

Ewelina, Tomasz, Anastazja
Dodano: 2015-06-09
Pobyt od: 2015-06-04 do 2015-06-07
 
 
    

Mazurska Arkadia to miejsce godne polecenia, spędziliśmy tam wspaniałe chwile. Apartamenty na wysokim poziomie w otoczeniu jezior i lasów mazurskich. Idealne miejsce na wypoczynek z rodziną, wspaniała atmosfera i przemili ludzie.


 
 

Weronika
Dodano: 2015-05-08
Pobyt od: 2014-07-04 do 2014-07-18
 
 
    

Apartamenty czyste, przestronne, kompletnie urządzone, pełny zestaw sportowych atrakcji. Polecam na dłuższe pobyty rodzinne i z przyjaciómi.


 
 

WMK
Dodano: 2015-05-06
Pobyt od: 2014-05-24 do 2014-05-31
 
 
    

W tym roku wracamy do Mazurskiej Arkadii po raz kolejny - to chyba najlepiej świadczy o naszej opinii :) szczególnie polecamy dla rodzin z dziećmi zarówno tymi najmłodszymi jak i już dorosłymi. Nie ma tu czasu na nudę nawet w deszcz, a przy pięknej pogodzie tydzień to za mało, żeby skorzystać ze wszystkich atrakcji. Apartamenty są piękne i kompleksowo wyposażone, dzięki czemu nasz bagaż ograniczamy do minimum. Nie musimy zabierać ze sobą rowerów, wędki, czy akcesoriów do pływania, bo wszystko jest na miejscu - nowe, czyste i najwyższej jakości. Jeśli komuś znudzi się samodzielne gotowanie, to w pobliskiej miejscowości są restauracje i sklepy spożywcze. Na miejscu można też skorzystać z barbecue, rozpalić ognisko i pożywić się eko warzywami prosto z ogródka.


 
 

Małgosia
Dodano: 2015-05-05
Pobyt od: 2014-06-28 do 2014-07-12
 
 
  

Miejsce przeurocze i ciche. W pełni wyposażone apartamenty. Cały dzień dzieciaki miały tyle zajęć i aktywności, że wieczorami padali. Kajaki, żaglówki, rowery, łuki, mecze w piłkę nożną, a na dobicie trampolina. A my mogliśmy wspólnie ze znajomymi spędzać na tarasach wieczory z piwkiem i przy pysznym grillu. Polecam serdecznie dla większych grup przyjaciół, które chcą tak jak my, nadrobić zaległości towarzyskie z całego roku.


Opinie 1-10 z 17

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie